צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר Rendang יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייק סינטה עצמות, שיני שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ שומן מסטייק; לחתוך סטייק לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים סטייק; מבשלים 4 דקות או עד שסטייק מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
לנקז היטב, ולהניח בצד. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מקום מחבת מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להוסיף שאלוט ו 4 מרכיבים הבאים (שאלוט דרך שום); סאוט 1 דקה. החזר סטייק למחבת. מערבבים 2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים במרק שנותר; מכסים ומבשלים 45 דקות או עד סטייק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר מהחום; מערבבים בחלב קוקוס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מגישים מעל אורז; מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)