בראוניז מערבולת דלעת
בראוניז מערבולת דלעת עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך צבע מאכל כתום, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו בראוניז מערבולת דלעת, בראוניז מערבולת דלעת, ו בראוניז מערבולת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°.
מניחים ספינות cupcake במחבת מאפין 12 כוס. מערבבים גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
לטאטא דלעת, קינמון, אגוז מוסקט, חלמון ביצה, וניל עד בשילוב.
הוסף כמה דקירות של צבע מאכל כתום אם תרצה. תניח בצד.
מחממים חמאה ושוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים מבעבעים בקושי, ערבוב, עד מומס וחלק.
מניחים ביצים, סוכר ומלח בקערה גדולה ומקציפים עד מוארים, כ -45 שניות.
מקציפים בתערובת שוקולד ווניל עד שהתערובת מבריקה וחלקה.
מוסיף קמח, קקאו, ואבקת אפייה ולאחר מכן לטאטא עד משולב לחלוטין.
מחלקים הבלילה בראוני בין הכוסות, שמירה על כ 3/4 כוס. מחלקים את הבלילה דלעת בין הכוסות. חלק הבלילה בראוני הנותרים בין הכוסות. באמצעות סכין חמאה, לסובב את החובטים יחד (ראה הערה).
אופים עד הקצוות נפוחים מעט והמרכז מוגדר רק, על 20 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת לפני הסרת. אלה ניתן לאכול טמפרטורת החדר (הם יהיו רכים) או צמרמורת להגדיר באופן מלא. מקררים שאריות.