קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות34
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מתנוון קופץ

בראוניז מתנוון קופץ
המתכון לעוגיות מתנוונות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-34 מנות. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, פירורי שוקולד חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוניז מתנוונת, עוגת בראוניז מתנוונת, ו עוגת בראוניז מתנוונת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 30 עד 40 (6 אינץ') ממתקים/מקלות סוכרייה על מקל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
3
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מים רותחים. לטבול 1 ממתקים / מקל סוכריה על מקל לתוך שוקולד נמס (זה יעזור הבראוני לדבוק טוב יותר על המקל). עם ידיים נקיות, או לובש כפפות גומי, לגרוף 1 כף גדושה של בראוני. עובש בראוני על המקל, לוודא בראוני הוא מאובטח במקצת. בזהירות לטבול / לצייר כל מקל בנפרד עם שוקולד נמס בעזרת כף, המאפשר חלק מהשוקולד כדי לקבל על המקל. זה יפעל כמו דבק ולשמור פופ להתפרק כאשר אתה נושך לתוכו. לטבול לתוך תוספות שונות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לאחר כל pops סיים, במקום לתוך המקרר במשך כ 30 דקות כדי להגדיר.
6
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
עבור הבלילה בראוני שלך, להמיס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(צינור גדול)(צינור גדול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
12
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
13
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
14
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.