בראוניז קרמל אני
. אם יש לכם חמאה, שבבי שוקולד למחצה, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. וזה לא כזה אדיר. נסו בראוניס חבר {בראוניז קרמל}, בראוניס קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # LeftoversClub, ו בראוניז קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x10 אינץ תבנית אפייה.
לשלב תערובת עוגה, 1/2 של חלב התאדה, חמאה או מרגרינה ואגוזים קצוצים.
מערבבים עד משולב להפיץ 1/2 של הבלילה למחבת מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 דקות.
ממיסים את הקרמל ואת החלב שנשאר התאדה.
מפזרים שבבי שוקולד על הבראוניז ואז שופכים את תערובת הקרמל המומסת מעל.
מורחים את הבלילה הנותרת מעל החלק העליון של הקרמל. החזירו מחבת לתנור ואפו במשך 18 דקות נוספות.
תן לבראוניז להתקרר לפני ההגשה.