קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז קרמל אני

בראוניז קרמל אני
. אם יש לכם חמאה, שבבי שוקולד למחצה, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. וזה לא כזה אדיר. נסו בראוניס חבר {בראוניז קרמל}, בראוניס קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # LeftoversClub, ו בראוניז קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x10 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לשלב תערובת עוגה, 1/2 של חלב התאדה, חמאה או מרגרינה ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאהחמאה
תערובת עוגהתערובת עוגה
אגוזיםאגוזים
3
מערבבים עד משולב להפיץ 1/2 של הבלילה למחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
ממיסים את הקרמל ואת החלב שנשאר התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
ממתק קרמלממתק קרמל
6
הסר בראוניז מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים שבבי שוקולד על הבראוניז ואז שופכים את תערובת הקרמל המומסת מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרמלקרמל
8
מורחים את הבלילה הנותרת מעל החלק העליון של הקרמל. החזירו מחבת לתנור ואפו במשך 18 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
תן לבראוניז להתקרר לפני ההגשה.