בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח גרמני
בראנץ ' ראשון: פנקייק תפוח גרמני עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 315 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך קמח, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, בראנץ ' ראשון: בייקון ועוגת תפוחים, ו פנקייק תפוח גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
יוצקים חמאה מומסת בצלחת עוגה ומעיל תחתון.
מפזרים צלחת עוגה עם סוכר חום וקינמון ולאחר מכן לארגן פרוסות תפוח על גבי.
אופים עד תפוחים מתרככים מעט, על 10 דקות.
בינתיים, לטאטא ביצים וחלב בקערה גדולה.
מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה וסוכר, ומקציפים עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה מעל תפוחים מרוככים ואופים במשך 25 עד 45 דקות, בהתאם לגודל של מחבת ועובי של פנקייק. פנקייק צריך להיות נפוח וצבע חום זהוב בהיר.