בראנץ ' ראשון: ביצים ירוקות וחזיר
אם יש לכם חמאה, תרד קונה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ביצי בראנץ ' בימי ראשון, בראנץ ' ראשון: ביצי פליני, ו בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה בינונית; מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים עד רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים תרד מופשר, מרוקן ומבשלים עד מחומם דרך מעורבב עם בצל, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
במחבת נפרדת, מטגנים בשר חזיר פרוס עד רק מתחיל חום; להסיר מהחום ולשמור על חם.
מקציפים ביצים עם חלב ומוסיפים לתרד, מבשלים על אש נמוכה בינונית, ערבוב ברציפות, עד ביצים רק להגדיר, כ 8 דקות.
מגישים ביצים ירוקות עם פרוסות של בשר חזיר וטוסט.