בראנץ' של יום ראשון: עוגת סוכר שמרים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: סוכר חום ארוחת בוקר Capkelets, בראנץ ' ראשון: תינוקות הולנדים עם סוכר לימון, ו בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמרים ו 1 כפית הסוכר לתוך 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר שנותר, ומלח.
מוסיפים את תערובת השמרים, החלב והביצים ומכים עד חלקה; אני פשוט השתמשתי בכף עץ.
מוסיפים 4 כפות של החמאה ומכים במרץ עד הבלילה היא משיי. לגרד את הצדדים, לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
חמאה קלה מחבת עוגה 9 אינץ'. מערבבים את הבצק, מגרדים אותו למחבת, וטופחים אותו לדיסק בעובי אחיד. במידת האפשר, לרכך את שתי כפות הנותרים חמאה עוד יותר במיקרוגל או על ידי נותן להם לשבת על תנור חם לרגע. לשפשף את זה חמאה מרוכך על כל הבצק ולאחר מכן מפזרים את הסוכר החום. (החמאה שלי לא הייתה רכה מספיק כדי לשפשף, אז צבטתי אותה לגושים קטנים וניקדתי את הבצק בחמאה לפני שפיזרתי סוכר.) להשאיר את הבצק לעלות 30 דקות יותר מחממים את התנור ל 40
אופים את העוגה עד עלה היטב ואת הסוכר החל להמיס וחום, כ 25 דקות. המשטח צריך להיות מכוסה סדקים. (אני משתמש במחבת עוגה 8 אינץ ' וזה עדיין היה קצת underbooked ב 30 דקות, למרות עליון חום מאוד crackly.)
בואו מגניב בקצרה. Unmold ומגישים חמים. (העוגה יכולה גם להיות מפוצלת ומחוממת בתנור של 400 מעלות במשך 5 דקות בערך.)