קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי

ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברווז חמישה ספייס עם רביולי דלורית וברוקולי Rabe. מתכון זה מספק 4 מנות. עם קלוריות 5198, 150 גרם חלבון ו 486g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח, זנגביל טחון, רביולי פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, סלט שעועית חמוציות עם דלורית וברוקולי רב, ו פסטה סקווש Butternut עם Garlicky ברוקולי Rabe ו שעועית לבנה.

הוראות

1
מרתיחים יין שזיף בסיר בינוני כבד עד סירופית וצמצמו ל 1/3 כוס נדיבה, על 16 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני השימוש.)
3
באמצעות סכין גדול כבד, לחתוך כל ברווז לאורך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חותכים את עמוד השדרה.
5
חותכים את חתיכות רגל הירך, ואז לחתוך חתיכות השד; לקצץ עודף שומן.
6
הסר עצמות מחתיכות שד.
7
העברת רגל-ירך חתיכות וחתיכות חזה מגש (מילואים הנותרים קישוטים ברווז לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים סיני חמש-תבלין אבקה, מלח, פלפל שחור טחון, וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי חתיכות ברווז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חתיכות רגל הירך ומבשלים עד חום עמוק, על 4 דקות לכל צד. מכסים מחבת וברווז צלוי בתנור עד מבושל דרך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
להעביר ברווז לצלחת; לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מחממים אותה מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
להוסיף חזה ברווז למחבת; לבשל doneness הרצוי, על 10 דקות לכל צד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מבשלים רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז. מבשלים בייקון במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים בייקון למגבות נייר. זרוק את כל אבל 2 כפות טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים עד רך וזהוב, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים חמאה, ואז ברוקולי rabe ו sauté רק עד ברוקולי rabe מתחיל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מוסיפים רביולי; מערבבים עד מחומם דרך. מערבבים בבייקון. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים תערובת רביולי בין 4 צלחות. סדר ברווז רגל ירך חתיכות על גבי רביולי. פרוס דק חזה ברווז מאוורר לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
רגל ברווזרגל ברווז
רביולירביולי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
טפטוף עם סירופ יין שזיפים מופחת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
* יין שזיפים זמין בשווקים אסיאתיים, חנויות משקאות, ובחלק המשקאות של כמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
** אבקת חמישה תבלינים סינית היא תערובת תבלינים המכילה בדרך כלל אניס הקרקע, קינמון, אניס כוכב, ציפורן, וג ' ינג ' ר; זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
אניס הקרקעאניס הקרקע
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים