ברווז עם פסיפלורה מזרחית ורוטב כתום
ברווז עם פסיפלורה מזרחית ורוטב כתום הוא מנה צדדית המגישה 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה ברווז, פירות תשוקה, סוכר muscovado, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, עוגת פירות כתומה-פסיפלורה, ו עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות.
הוראות
השתמש בסכין חדה להבקיע את העור השומני על שדי הברווז בתבנית יהלום זה עוזר לשומן לנקז. תניח בצד. חצי את פרי התשוקה, לגרוף את עיסת לתוך קערה קטנה ושמורה.
מחממים את השמן לחום בינוני במחבת ומבשלים את שדי הברווז, העור בצד למטה, במשך 5-6 דקות עד שהעור הוא זהוב. הפוך אותם ומבשלים 6-7 דקות עד מכרז. שמור על עצמך, כמו השומן יש נטייה לירוק.
שים את הברווז בצד על 2 צלחות חמות ולשמור חם.
מסננים את כל אבל 1 כף שומן ברווז ומבשלים את השום עד שהוא רק מתחיל להפוך זהב לא יותר או שזה יהיה לשרוף ולטעום מריר. מערבבים את עיסת פרי התשוקה, מיץ תפוזים, סוכר ורוטב סויה. מביאים לרתיחה, ולתת לו בועה משם עד מופחת על ידי שני שלישים, על 7-10 דקות. העונה, ואז לשפוך את כל מיצים טעימים מן הברווז.
להעביר את הרוטב דרך מסננת, ואז לבחור כמה פיפס שחור קטן ולהוסיף אותם לרוטב לקישוט קראנץ. כפית קצת רוטב סביב כל חזה ברווז ומגישים עם סלט רקטה פשוט וכמה אורז לבן מבושל ופראי.