קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ברווז עם תאנים ונמל

ברווז עם תאנים ונמל
ברווז עם תאנים ונמל נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון, 286 גרם שומן, ובסך הכל של 3094 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רובי נמל, שמן זית, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה מוצק. נסו גורגונזולה דולצ'ה עם תאנים ופורט, רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות, ו פריקס עוף עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הניחו את צד חזה הברווז כלפי מעלה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוציאים ושומרים את הג ' יבלטים וזורקים את הכבד. לשבור את הברווז ואת הציון השדיים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
3
מחית את השאלוט, הג ' ינג ' ר והכוסברה במעבד מזון מיני. מתבלים את רגלי הברווז ואת הצד הבשר של השדיים במלח, פלפל ו -2 כפות מתערובת הג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים את הברווז ואת תערובת הג ' ינג ' ר שנותרה בזמן שאתה מכין את הציר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
רגל ברווזרגל ברווז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
הכינו את ציר הברווז: גזמו את עודפי השומן מעצמות הברווז וקצצו ל -6 עד 8 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ברווז שלםברווז שלם
5
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את העצמות, הכנפיים השמורות והגיבולות ומשחימים, הופכים מדי פעם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים את המרק ומספיק מים לכיסוי העצמות. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, כ -3 שעות, מרפרפים לפי הצורך. מסננים את ציר הברווז ומדליקים את עודפי השומן מפני השטח. (ניתן לבצע את המלאי יום קדימה. פשוט מכסים ומכניסים למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ברווז שלםברווז שלם
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הניחו את רגלי הברווז על מתלה בתבנית צלייה עם מים בגודל 1/4 אינץ'. צולים עד חום פריך, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר השמורה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הנמל ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית בעזרת כף עץ. מרתיחים עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים 3 כוסות מציר הברווז ועלה הדפנה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשלושה רבעים, כ-45 דקות. מסננים לסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים את התאנים ומחממים עד שהם שמנמנים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
מקציפים פנימה את החמאה, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים את החומץ. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מגרדים את תערובת הג ' ינג ' ר מהשדיים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
15
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מניחים את השדיים, בצד העור כלפי מטה, במחבת ומבשלים עד שהשומן מתחיל להתייצב והעור חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
יוצקים את השומן. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול, מסירים את השומן כשהוא הופך, עד שהעור הדוק וזהוב, 15 עד 20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, הופכים את השדיים ומבשלים עד שהבשר משחים קלות אך עדיין בינוני-נדיר, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
18
פורסים דק את השדיים וחותכים את הרגליים לשניים. מחלקים את הבשר בין הצלחות ומעליהם הרוטב והתאנים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
19
צילום: מרקוס נילסון