ברווז צלוי עם רוטב כתום
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מים, ג'לי דומדמניות, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
הדק את עור הצוואר של הברווזון לגב עם שיפודים. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים.
מקום ברווזון, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. לנקב את העור עם מזלג. רופף לקשור את הרגליים לזנב, אם תרצה, כדי להחזיק טוב יותר אפילו צורה במהלך הבישול. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
צלי נחשף כ 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך.
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום באופן רופף על השד במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מניחים ברווזון על מגש מחומם.
תן לעמוד 15 דקות לגילוף קל יותר.
חום קליפת תפוז, מיץ תפוזים, ג ' לי, מיץ לימון, חרדל ומלח לרתיחה בסיר 1-ליטר.
מערבבים מים וקורנפלור; מערבבים לתוך רוטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מערבבים במקטעים כתומים וליקר.
להבריש ברווזון עם חלק מהרוטב הכתום.