, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מים, ג'לי דומדמניות, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הדק את עור הצוואר של הברווזון לגב עם שיפודים. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מקום ברווזון, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. לנקב את העור עם מזלג. רופף לקשור את הרגליים לזנב, אם תרצה, כדי להחזיק טוב יותר אפילו צורה במהלך הבישול. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
4
צלי נחשף כ 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום באופן רופף על השד במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת.