קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב כתום

ברווז צלוי עם רוטב כתום
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מים, ג'לי דומדמניות, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הדק את עור הצוואר של הברווזון לגב עם שיפודים. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מקום ברווזון, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. לנקב את העור עם מזלג. רופף לקשור את הרגליים לזנב, אם תרצה, כדי להחזיק טוב יותר אפילו צורה במהלך הבישול. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלי נחשף כ 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום באופן רופף על השד במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים ברווזון על מגש מחומם.
7
תן לעמוד 15 דקות לגילוף קל יותר.
8
חום קליפת תפוז, מיץ תפוזים, ג ' לי, מיץ לימון, חרדל ומלח לרתיחה בסיר 1-ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מערבבים מים וקורנפלור; מערבבים לתוך רוטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מערבבים במקטעים כתומים וליקר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
(מקרטון)(מקרטון)
11
להבריש ברווזון עם חלק מהרוטב הכתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו