ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה
ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 319 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, צלפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 45%. נסו ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה, ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה, ו ברוסקטה בגריל עם פלפלים אדומים וצהובים בגריל, גורגונזולאן ושמן בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מפזרים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את הצלפים והבזיליקום, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הניחו בצד.
פורסים את הבגט לרוחב ל -18 פרוסות עגולות דקות.
מברישים קלות את סיבובי הלחם בשמן זית בצד 1. מסדרים אותם בשורות, בצד השמן כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר אפייה וטוסט בתנור עד להשחמה קלה, בערך 7 עד 10 דקות.
למעלה כל טוסט עגול עם כפית של תערובת פלפל.
מניחים מעל 2 חתיכות קטנות של גורגונזולה. מחזירים את הטוסט לתנור למשך 1 עד 2 דקות ומחממים.