ברוקולי וכרובית Augratin
אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רומנסקו ברוקולי, ברוקולי או פסטה כרובית עם ריקוטה, עוגת כרובית ברוקולי, ו ברוקולי וכרובית העליון (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור ברוקולי וכרובית, מכוסה, 5 דקות או עד פריך-מכרז.
שלב פירורי לחם ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מערבבים ירקות ורוטב גבינה, ערבוב היטב למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.