ברוקולי וכרובית בגריל היא תוספת שמגישה 2. תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מכיל 43 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם פרחי ברוקולי, פפריקה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 82% , המנה הזו מרהיבה. נסו ברוקולי וכרובית בגריל , כרובית בגריל וברוקולי עם עדשים , וברוקולי רומנסקו, ברוקולי או פסטה כרובית עם ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי, הכרובית והבצל; לפזר ספריי בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ברוקולי
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
8 עד 10 שיני שום צלויות
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
2
מפזרים את מלח השום, הפפריקה והפלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח שום
1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
3
מניחים ירקות על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' x 12 אינץ'); מקפלים נייר כסף סביב הירקות וסוגרים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשת
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
4
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהירקות רכים. פתח את נייר הכסף בזהירות כדי לאפשר לאדים לצאת.