ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך פפריקה, מלח כשר ופלפל, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי צלוי עם ויניגרט פפריקה מעושן ומרקונן אל, ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקוני, ו ברוקולי בריא ומרק צ'דר עם פפריקה מעושנת ושעועית לבנה.
הוראות
מוסיפים שעורה למים מלוחים רותחים ומבשלים עד למכרז, כ -30 עד 45 דקות.
מוסיפים את הברוקולי 3 הדקות האחרונות של בישול ומבשלים עד רך עדיין קצת פריך.
מסננים הן במסננת בכיור ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מסננים היטב ואז מוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים שמן זית למחבת בינונית על חום גבוה בינוני. לאחר חם, מוסיפים את השום והשקדים ומערבבים עד השום והשקדים ריחניים, על 1 דקה. כבה את החום, מפזרים את הפפריקה המעושנת, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במשך 30 שניות נוספות. החום שיורית יהיה טוסט פפריקה.
יוצקים את הרוטב על הברוקולי והשעורה וזורקים היטב יחד. לבסוף להוסיף את ארוגולה והגבינה, טעם לתיבול, ולהתאים לפי הצורך.