ברוקולי סיני עם נקניק ופולנטה
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, ברוקולי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו טארט פולנטה עם נקניק וברוקולי, נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ו פולנטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ברוקולי גבעולים באלכסון לחתיכות 1 אינץ ' וקוצצים עלים גס. קוק נובעת בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על4 דקות. מערבבים עלים ומבשלים 1 דקה.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל. אין לסחוט עודפי מים.
להביא מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר, ולאחר מכן להוסיף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום מתון, מקציפים, 2 דקות. להפחית את החום כדי פולנטה נמוכה ומבשלים, מכוסה, ערבוב במשך 1 דקה אחרי כל 10 דקות של בישול, 45 דקות בסך הכל. מערבבים בחמאה, שמנת וגבינה ולהסיר מחום.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן לטגן נקניק, ערבוב ופירוק בשר לחתיכות גדולות עם כפית, עד השחמה ובישל דרך, כ 5 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת. להפחית את החום עד בינוני, ואז לבשל שום במחבת, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
הוסף ברוקולי ומבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת, 2 דקות. להחזיר נקניק למחבת ולזרוק עם ירקות, מלח ופלפל.