ברוקולי קלוי שמנת
ברוקולי קלוי שמנת נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח גס ופלפל סדוק טרי, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק ברוקולי קלוי שמנת, פולנטה שמנת עם שעועית לבנה וברוקולי קלוי, ו שום קלוי שמנת, ברוקולי ופסטה כרישה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שמים 2/3 מהברוקולי בקערה גדולה עם שמן הזית ומיץ התפוזים; מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב לציפוי.
מעבירים את הברוקולי לתבנית אפייה גדולה עם מסגרת בשכבה 1 וצולים עד שהם רכים רק עם קצוות חומים זהובים, כ -15 דקות.
בינתיים יוצקים את השמנת לסיר בינוני עם תחתית כבדה, מוסיפים את יתרת הברוקולי, השום וגרידת התפוז ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהקרם הצטמצם למחצית מנפחו המקורי והברוקולי מבושל, כ -10 דקות.
בעזרת בלנדר טבילה ידני, מועך תפוחי אדמה או מעבד מזון, מערבבים או דופקים את תערובת השמנת והברוקולי עד לקבלת תערובת גסה ועדיין מעט שמנמנה. מקפלים פנימה בעדינות את הברוקולי הקלוי; טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.