קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ברוקולי קלוי שמנת

ברוקולי קלוי שמנת
ברוקולי קלוי שמנת נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח גס ופלפל סדוק טרי, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק ברוקולי קלוי שמנת, פולנטה שמנת עם שעועית לבנה וברוקולי קלוי, ו שום קלוי שמנת, ברוקולי ופסטה כרישה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמים 2/3 מהברוקולי בקערה גדולה עם שמן הזית ומיץ התפוזים; מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים את הברוקולי לתבנית אפייה גדולה עם מסגרת בשכבה 1 וצולים עד שהם רכים רק עם קצוות חומים זהובים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
בינתיים יוצקים את השמנת לסיר בינוני עם תחתית כבדה, מוסיפים את יתרת הברוקולי, השום וגרידת התפוז ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהקרם הצטמצם למחצית מנפחו המקורי והברוקולי מבושל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בעזרת בלנדר טבילה ידני, מועך תפוחי אדמה או מעבד מזון, מערבבים או דופקים את תערובת השמנת והברוקולי עד לקבלת תערובת גסה ועדיין מעט שמנמנה. מקפלים פנימה בעדינות את הברוקולי הקלוי; טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה