ברוקולי ראבה ומרק שעועית לבנה
ברוקולי ראבה ומרק שעועית לבנה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, שעועית קנליני, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק שעועית לבנה טוסקנית של אמריל עם ברוקולי רב, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו תבשיל שעועית לבנה ועגבנייה עם ברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך קצוות קשים מגבעולי ברוקולי rabe; coarsley לקצוץ את rabe ברוקולי.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פלפל אדום ו 2 שיני שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברוקולי rabe ומלח, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מים וקליפת גבינה. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית חום, מבשלים 15 דקות.
מוסיפים שעועית, ומבשלים 5 דקות. להיפטר מקליפת גבינה.
לשפשף את שני הצדדים של לחם קלוי עם צדדים חתוכים של שן שום חצוי. טוסטים דמעה לחתיכות בגודל ביס; מחלקים חתיכות טוסט באופן שווה בין 4 קערות. מצקת 1 1/2 כוסות מרק מעל חתיכות טוסט בכל קערה; העליון כל מנה עם 2 כפות גבינה מגוררת.