קושימומחה
מוכן ב1 ש, 34 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ברוקולי רביולי עם פרמגיאנו ופיסטוקים

ברוקולי רביולי עם פרמגיאנו ופיסטוקים
רביולי ברוקולי עם Parmigiano ופיסטוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פיסטוקים, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. וזה טוב. נסו ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2, רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe, ו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני. מניחים קערה של מי קרח מלוחים היטב על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים 1 דקה, מסירים את רב הברוקולי מהמים הרותחים ומניחים אותו מיד לתוך מי הקרח המלוחים. שמור את המים הרותחים כדי לבשל את הפסטה. לאחר rabe ברוקולי התקרר, להסיר אותו ממי הקרח ולסחוט כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מיםמים
פסטהפסטה
3
קוצצים דק את רב הברוקולי (מעבד המזון עובד ממש טוב כאן) ומכניסים אותו לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים את הריקוטה, ביצים ופרמזן ומתבלים במלח, לפי הטעם. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תיבולתיבול
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
מלחמלח
5
שים את המילוי בשקית מאפה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
1
הגדר את רולר הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר (#1). התחל עם חצי בצק הפסטה, לשמור על החצי השני מכוסה עד מוכן לשימוש. באמצעות הידיים, לשטח את הבצק ככל שאתה יכול כדי להקל על זה עובר רולר הפסטה. להעביר את הבצק דרך הגליל, פעמיים לאבק אותו בין לחמניות אם זה מרגיש דביק. מקפלים את הבצק לשלישים והופכים אותו 90 מעלות (רבע סיבוב) ומריצים אותו במכונת הפסטה 2 עד 3 פעמים. הזז את הגליל להגדרה הבאה (#
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
ותריץ את הפסטה. אבק קל עם קמח אם הבצק מרגיש דביק. המשך להעביר את הבצק דרך המכונה תוך צמצום הפתיחה (או הזזת ההגדרה למספר הגדול הבא) בין כל גליל. עצור כאשר אתה מגיע לרזון הנכון, זה יהיה בדרך כלל סביב מספר 5 או 6 על החוגה, אבל כל מכונה שונה, תצטרך להיות השופט של עובי הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
3
* טיפ: כאשר מגלגלים בצק פסטה, תמיד להחזיק את הפסטה על החלק העליון של הידיים שלך - כפות למטה! אם אתה מחזיק אותו אצבעות אתה תיצור סימני מתיחה ואלה אף פעם לא טובים!
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פסטהפסטה
1
מניחים את הבצק על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
2
מברשת את החצי התחתון של הבצק (החלק הקרוב ביותר אליך) בקלילות עם מים. זה הדבק שיחזיק את הרביולי ביחד. השתמש בדבק במשורה, אם אתה משתמש יותר מדי הפסטה תחליק ולא מקל. כדורי צינור 1 אינץ 'של מילוי על הפסטה כי כבר מוברש עם מים, משאיר על 2 אינץ' בין כל כדור. מקפלים את החצי העליון של הפסטה למטה מעל המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. שימוש באצבעות המורה שלך, לחטט כל כדור מילוי לאטום את הרביולי נסגר, וכדי לוודא שאין בועות אוויר. באמצעות חותך עגול מחורץ או גלגל מאפה מחורץ או אפילו כוס שתייה, לחתוך כל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
פסטהפסטה
מיםמים
3
העברה למגש גיליון עם סולת או פולנטה ושמורה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומביאים לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים 1 כוס של ציר עוף ומתבלים במלח, לפי הטעם. לנער את המחבת כדי לשלב את החמאה ואת המניה ומבשלים עד המניה צמצמה קצת והרוטב נראה קטיפתי והוא עקביות של שמנת כבדה. אם הרוטב מתעבה יותר מדי, להתאים את העקביות עם ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
שמנת כבדהשמנת כבדה
חמאהחמאה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הרביולי לסיר של מים רותחים ומבשלים 3 עד 4 דקות. בזהירות להסיר את רביולי ממי הבישול ולשים אותם מיד לתוך הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה רועד לעתים קרובות כדי להיות בטוח כי רביולי לא מקל על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
4
מפזרים 1 כוס פרמזן מערבולת לשלב את הגבינה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
רוטברוטב
5
מעבירים את הרביולי למגש הגשה ומפזרים קצת יותר פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רביולירביולי
6
מקשטים עם פיסטוקים קצוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
7
מנג ' יה בנה!