קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

ברושטות דג חרב לימון

ברושטות דג חרב לימון
ברושטות דג חרב לימון נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, ופסקאטרי ומספק כ 6 מנות. למנה העיקרית הזו יש 225 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סטייקים של דג חרב, לימונים, תרכיז לימונדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 70%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ברושטות טלה בגריל עם לימון ושמיר, דג חרב פטרוזיליה לימון, ו דג חרב טימין לימון.

הוראות

1
הסר את העור מדג החרב וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2
משרים שיפודי עץ במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
3
בקערה קטנה מערבבים יחד תרכיז לימונדה, שום, חומץ, מיץ צדפות, פלפל לימון ופטרוזיליה; מניחים בצד. דגים חלופיים ועגבניות על שיפודים ספוגים. אבטח את שני הקצוות בעזרת טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
פלפל לימוןפלפל לימון
מיץ צדפותמיץ צדפות
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
שוםשום
לימוןלימון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
קערהקערה
4
מניחים שיפודים בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
יוצקים במרינדה. מרינדים במקרר למשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
6
מוציאים שיפודים מהמקרר 30 דקות לפני הבישול, כדי להביא לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
גריל קל ומחמם מראש לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברשת ושמן באח כאשר מוכן להתחיל בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
מוציאים שיפודים מהמרינדה ומניחים על גריל שחומם מראש ומשומן. מחק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
10
גריל 3 עד 4 דקות לכל צד (כ-12 עד 16 דקות בסך הכל).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב דג חרב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר