ברזיל אגוז ובננה קראנץ Saturdaes
המתכון ברזיל אגוז & בננה Crunch Saturdaes יכול לספק התשוקה הלטינית שלך בסביבות 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד, שמן חמניות, קרם כפול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות אגוז ברזיל, פאדג'אגוז ברזיל, ו כיכר אגוז ברזיל.
הוראות
טוסט Brazils על תבנית אפייה ב 180c / 160c מאוורר / גז 4 במשך 10 דקות. טיפ על גיליון אפייה משומן קלות נפרד. בעדינות לחמם את הסוכר במחבת לא מקל במשך כ 5 דקות עד שהוא נמס, ואז לתת לו בועה לתוך קרמל זהב כהה, מתערבל אותו סביב המחבת אם הוא צבעים patchily.
יוצקים את הקרמל על האגוזים ולאפשר להתקרר. לאחר קר, לשים חצי קרמל אגוזים לתוך מעבד מזון ו whizz עד גרגרי. לרסק את השאר עם מערוך לתת רסיסי nobbly. יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.
לרכך את הגלידה במשך 10 דקות, לגרוף לתוך קערה גדולה או אמבטיה, ולאחר מכן להשתמש חשמלי כף יד להכות עד חלקה ועבה. מקפלים חצי קנס, קרמל אגוזים דרכו, ואז מחדש להקפיא. ביום של המפלגה שלך, לגרוף את הגלידה, ואז להחזיר את הסקופים למקפיא על מגש. זה יגרום להרכבת puds ממש פשוט.
עבור הרוטב, לשים את כל החומרים במחבת, ואז בעדינות לחמם עד נמס וחלק. לפצות עד 3 ימים קדימה אם אתה רוצה, ואז לחמם בעדינות.
כדי להגיש, פורסים את הבננות. כף קטנה של קרמל whizzed לתחתית 6 כוסות.
תוסיף קצת בננה, ואז כף גלידה.
טפטוף עם רוטב חם, להוסיף קצת בננה יותר, קצת יותר רוטב, ואז העליון עם רסיסים של קרמל אגוז ברזיל.