בריסקט ברביקיו של ג'ף
בריסקט ברביקיו של ג'ף יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך חרדל, מלח כשר, שום מגורען, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: כריכי הבשר של ג'ף., המבורגר הבצל המקורמל של ג'ף, ו Negroni Classico של ג'ף פייל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 4 שבבי עץ mesquite מלוא החופן, ספוג במים
בקערה, לערבב תבלינים יבשים יחד כדי להשתמש כמו לשפשף. להרטיב בריסקט עם מים. מעיל חזה שלם עם לשפשף התבלינים. הקש תבלינים לבשר עם הידיים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.
מחממים גריל לחום עקיף, גחלים בנקאיות וספוגים שבבי עץ מסקיט במעגל סביב צידי הגריל. הגדר מחבת טפטוף עם מים במרכז הטבעת.
מניחים חזה בקר על מתלה הגריל מעל מחבת המים.
שמור על טמפרטורת בישול בגריל בין 180 ל 220 מעלות F עד הסוף. אפשר על 45 דקות לקילו עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, הוספת גחלים חדשים לפי הצורך.
לקבלת זיגוג מתוק, למרוח עם רוטב ברביקיו האהוב עליך במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.