חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו משמשים, קולה, מולסה רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו מולסה רימונים בריסקט, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ב 350 ° F. במעבד מזון או בלנדר לעבד את כל החומרים למעט פירות יבשים בשר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הצד שומן חזה בקר לתוך מחבת קלייה כבדה גדולה לכסות עם רוטב. פיזור עם פירות יבשים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הפעל חזה בקר, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר כיסוי ומבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר מהתנור והאוהל עם לסכל במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, במקום מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהביא רוטב לרתיחה. להפחית את העקביות הרצויה ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
לקצץ שומן מבשר (שבו אתה יכול לראות את זה), לחתוך את התבואה לתוך עובי הרצוי. סדר פרוסות על מגש.