בשר שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. גשו לסופר וקנו יין, רסק עגבניות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עטוף בשר בקר-המתאבן המושלם לאוהבי הבקר, בשר בקר עם פלפלים, ו שום הויסין בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מביאים סיר מים לרתיחה, ואז מרתיחים את הבצל במשך 3 עד 4 דקות, מסננים ומצננים. לסחוט פנינה את הבצל מן העור, דוחף עם קצה השורש פונה ממך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
טפחו על הבשר יבש ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים את השמן, 2 סיבובים של התבנית, בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבשר ומשחימים באופן אחיד בכל רחבי, ואז מסירים לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מוסיפים את החמאה וממיסים, ואז מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב, עד חום בהיר, כמה דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים דקה 1, ואז מוסיפים את היין לזילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הבקר, הציר והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מערבבים וצולים, מכוסים, עד שהם רכים, 2 עד 2 1/2 שעות. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על הכיריים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)