בשר בקר וטאקו תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר 'N תירס טאקו. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 538 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם jalapeã±o נאצ'ו כבוש, קרם knudsen, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), סלט טאקו בקר מגורר מיני בכוסות טורטיות תירס פריכות, ו בשר הטאקו הטוב ביותר אי פעם..
הוראות
מערבבים במחבת גדולה לפי הוראות החבילה, מוסיפים תירס לבשר השחום יחד עם תערובת תיבול ומים.
בינתיים, קונכיות טאקו חום כפי שמכוון על חבילה.
כף מתובלת בשר לתוך קונכיות טאקו; העליון עם סלסה ושאר החומרים.