קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין
בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 156 גרם חלבון 310 גרם של שומן, וסך הכל 3487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פילה מיניון מצופה פורצ'יני עם חמאת עשבים טרייה, פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, ו לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום.

הוראות

1
לעשות חתך עמוק לתוך הצד העליון של tenderloin, כ 4 אינץ ' מקצה הזנב, כדי להקל על קיפול קצה הזנב מתחת לצלי לתת את הבשר עובי אחיד יותר. לקשור צלי במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
טנדרלוין יבש ומפזרים בכל רחבי עם 1 כפית כל מלח ופלפל, משפשף לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות שמן וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. פילה חומה מכל הצדדים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מפזרים אבקת פורצ 'יני באופן שווה על גבי tenderloin וצולים בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ' לתוך מרכז החלק העבה ביותר של רשם בשר 49°, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לקראת סוף הטנדרלוין הצלוי, מערבבים יחד חמאת כמהין וקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ופטריות sauté עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל עד נוזל שוחרר על ידי פטריות מתאדות ופטריות רכות וזהובות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף 2 כוסות מלאי למחבת ומבשלים, ערבוב את ביטים חומים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העברת tenderloin ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהוסיף הנותרים 1 מלאי כוס. מביאים לרתיחה, גירוד חתיכות חומות, ואז לשפוך מלאי לתוך תערובת פטריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מביאים תערובת פטריות לרתיחה ומקציפים בתערובת חמאת כמהין, לאט לאט. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם עד מעובה, כ 2 דקות. מערבבים בצל ירוק ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
חותכים פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', משליכים מחרוזת, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* כל tenderloins יכול לבוא בשלבים שונים של זמירה, במיוחד אלה מחנויות ביג בוקס. לחלקם עדיין יש את השרשרת המחוברת-שריר ארוך, דק, רופף תלוי על צד אחד של הפילה—שבו אתה רוצה להסיר ולשמור למשהו כמו קבב. (או לבקש מהקצב לעשות את הכבוד או לעשות את זה בעצמך.) בין אם tenderloin מגיע trimmed (aka קלופים) או לא, לוודא שאין שומן או עור כסף עזב בצד החיצוני. אם יש, להסיר אותו בעצמך עם סכין חדה.* פטריות פורצ ' יני יכול להיות הקרקע 1 שבוע קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* אתה יכול למצוא חמאת כמהין שחור בחנויות מזון מיוחדות, או להזמין אותו באינטרנט מאמזון או D ' Artagnan.* תערובת פטריות קרים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר פעם מקורר. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך