בשר בקר נדיר עם חרדל יורקשייר
בשר בקר נדיר עם חרדל יורקשייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1233 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי טימין לימון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : בשר בקר נדיר עם צנון, אורגנו ולימון, רוסטביף נדיר עם שמנת חזרת, ו בשר בלסמי נדיר עם מוצרלה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
באמצעות עלי ומרגמה גדולים, לטחון את השום, טימין, פלפל, חרדל, אנשובי ושמן זית כדי להדביק. לשפשף את התערובת על כל הבשר ולשים בדיל קלייה גדול. צלי במשך 25 דקות, ולאחר מכן להנמיך את התנור ל 160C / מאוורר 140c / גז
הסר את המחבת מהתנור, להוסיף את תפוחי האדמה ולזרוק בשומן, הוספת שמן חמניות 4 כפות. חזור לתנור לעוד 90 דקות לנדיר; 2 שעות לנדיר בינוני.
בינתיים, להפוך את יורקשייר. הפוך את החלב עד 225ml / -13°l עוז עם מים. הכה את הביצים, ביצה לבן, חרדל וחלב יחד, ואז בהדרגה להוסיף את הקמח ואת כפית מלח הבלילה צריכה להיות עקביות של שמנת כפולה דקה.
יוצקים לתוך כד. קח את הבשר מהתנור, לכסות ולהשאיר לנוח, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 220C / מאוורר 200c / גז
שים 1 כף שומן אווז או שמן בכל אחד 8 פחיות פודינג יורקשייר גדולות וחום עבור 15 דקות בתנור, עם תפוחי אדמה על מדף תחתון.
יוצקים את הבלילה לתוך פחיות, ואז לבשל במשך 15-20 דקות, מבלי לפתוח את התנור, עד עלה וזהב.
מגישים עם חזרת, רוטב וירקות האהובים עליכם.