בשר בקר סטרוגנוף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר סטרוגנוף, בקר סטרוגנוף רביולי מחבת, ו המבורגר סטרוגנוף עם מחבת אחת (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות דקות מאוד; לחתוך רצועות לחתיכות 2 אינץ'.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף סטייק, ומבשל 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
הסר סטייק ממחבת; ניקוז. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 5 דקות.
להוסיף פטריות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מערבבים מים, קמח, פפריקה, וגרגרי בויון, ערבוב עד חלקה; מוסיפים למחבת. מערבבים סטייק. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה מבשלים. טבח, חשוף, 10 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מחום; מערבבים שמנת חמוצה, מלח ופלפל. כדי לשרת, כף אטריות 3/4 כוס על כל צלחת הגשה; תערובת בשר כף באופן שווה על אטריות.
מפזרים פטרוזיליה טחון,אם תרצה.