בשר בקר עניבות פרפר פסטה
בשר בקר ועניבות פרפר פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, בקר טחון, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צ'יזי ביף ועניבות פרפר, נקניק איטלקי ועניבות פרפר פסטה, ו נקניק איטלקי ועניבות פרפר פסטה.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה עם עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את בשר בקר הקרקע עד השחמה ומתפורר, על 10 דקות; לנקז את עודף שומן. מערבבים שום ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות רכות, על 5 דקות.
מניחים את הפסטה עם עניבת הפרפר לתוך מנה גדולה, ושופכים את תערובת הבשר הטחון על הפסטה.
מפזרים על בזיליקום קצוץ. לזרוק קלות לשלב, ומפזרים גבינת פרמזן לפני ההגשה.