קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב

בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 290 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קמח תירס, מרווה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום עשב, משמש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם עשבי תיבול וקרום זרעי חרדל, ו בשר חזיר פילה על ביסקוויטים קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 260°. קו גיליון אפייה עם רדיד כבד חובה; ערפל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, פטרוזיליה, מרווה, שום, שמן ומלח; מערבבים היטב. פט טנדרלוין יבש. לחץ על תערובת קמח תירס על tenderloin, ציפוי זה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה וצולים במשך 10 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך tenderloin מעל ולהמשיך לצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי בשר 63°, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר tenderloin ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Vina Cobos Bramare Uco עמק Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
אדום סגול עמוק. ניחוחות מורכבים של תבלינים ופירות: פירות יער אדומים טריים עם רמזים של סיגליות בשילוב עם תבלינים אפייה. חומציות תוססת וחיך בינוני אלגנטי עם מרקם משיי.