בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 290 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קמח תירס, מרווה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום עשב, משמש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם עשבי תיבול וקרום זרעי חרדל, ו בשר חזיר פילה על ביסקוויטים קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260°. קו גיליון אפייה עם רדיד כבד חובה; ערפל עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, פטרוזיליה, מרווה, שום, שמן ומלח; מערבבים היטב. פט טנדרלוין יבש. לחץ על תערובת קמח תירס על tenderloin, ציפוי זה לחלוטין.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה וצולים במשך 10 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך tenderloin מעל ולהמשיך לצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי בשר 63°, 8 עד 10 דקות יותר.
הסר tenderloin ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.