קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות
בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירורי לחם עשויים מלחם, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, פטריות ממולאות ממולא חזיר פילה, ו פילה חזיר ממולא בתרד, פלפל קלוי, פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר tenderloins זה לצד זה על משטח עבודה עם קצה עבה של אחד ליד קצה דק של אחר. מעט חפיפה פרושוטו רצועות לרוחב לאורך חזיר (פרושוטו ייתלה מעל חזיר משני הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
מערבבים פירורי לחם, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית טימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף 1 כף שמן; לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מפזרים תערובת פירור על גבי פרושוטו על 1 פילה חזיר. מקפלים prosciutto מעל לכסות מלית ולגלגל פילה שנייה מעל פרושוטו ומילוי על הראשון. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור tenderloins ומילוי יחד ב 4 או 5 מקומות לעשות צלי בצורת גליל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
פרושוטופרושוטו
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מערבבים מלח, פלפל, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית קורנית בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשבי תיבול מעל מחוץ לצלי.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בואו לעמוד 30 דקות.
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים צלי ו sauté עד חום, פונה עם מלקחיים, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים מחבת עם צלי בתנור. חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר רושם 63°, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר צלי לצלחת; אוהל רופף עם לסכל כדי לשמור על חום (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כמו דוכני חזיר).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מניחים אותו מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים פטריות ושום; sauté עד פטריות להתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
14
מוסיפים יין ומרק. מרתיחים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, גירוד חתיכות משחי, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
חותכים לרוחב צלוי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מגישים עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון