בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת
Pancetta עטוף בשר טנדרלוין עם קצפת חזרת קרם נטול גלוטן, וכל 30 מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון גס, קצפת חזרת, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה, בשר טנדרלוין עם קרם חזרת, ו בשר בקר עם קרם חזרת שום.
הוראות
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לבשל פילה ב 2 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
בינתיים, לארגן פרוסות pancetta ב 2 שורות על פיסת נייר שעווה גדולה, חופפים כדי ליצור מלבן באותו אורך ורוחב של tenderloin.
מפזרים שום ורוזמרין מעל פילה.
מניחים tenderloin על קצה 1 צד ארוך של pancetta. להפשיל tenderloin בחוזקה עם pancetta, באמצעות נייר שעווה כמדריך. זרוק נייר שעווה. לקשור tenderloin עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'.
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר אלומיניום, ומברשת עם 1 כף הנותרים. שמן.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד pancetta הוא פריך ומדחום בשר מוכנס למרכז של רישומי tenderloin 120 (נדיר).
בואו לעמוד 10 דקות. להשליך מחרוזת מטבח לפני חיתוך.
מגישים עם קצפת חזרת שמנת.
הערה: עבור בינוני נדיר, לבשל tenderloin עד 135, או עד 150 עבור בינוני.