תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טעים. מנה אחת מכילה 1214 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 88 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . נסו תבשיל בשר מבושל איטי טעים, בקר מהיר וקל וברוקולי-טעים!, ו טעים טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את השום, עלי דפנה, בצל ופלפל ירוק וטחון במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הבשר והטחון עד מעט השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
העברת תערובת לתבשיל 2 ליטר ושופכים את העגבניות על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מכסים ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך כ 2 שעות. (הערה: גם ניתן לעשות בבישול איטי על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות.)