קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

בשר מבושל מעורב עם רוטב ירוק ומרמלדת עגבניות: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone

בשר מבושל מעורב עם רוטב ירוק ומרמלדת עגבניות: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל מעורב עם רוטב ירוק עגבניות מרמלדה: Bollito Misto con סלסה ורדה E Friggone. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1175 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עצמות עגל, ביצה קשה, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. נסו Bollito Misto, Bollito Misto, ו ירוק סלסה עגבניות ורדה (Food Friday) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלשון, חזה בקר, ואת הלחיים בשר בסיר מרק גדול, לכסות עם brodo קר, להוסיף את החומץ, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה גבוהה ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הנקניקיות ואת הקפון ומביאים לרתיחה, מנמיכים את החום לרתיחה גבוהה, ומבשלים מכוסים במשך 30 דקות, מתחדשים במים לפי הצורך כדי לשמור על כל הבשר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי להפוך את סלסה ורדה, למקם את הפטרוזיליה, אנשובי, צלפים, ביצה קשה, cornichons, חומץ יין לבן, מלח ופלפל במעבד המזון תערובת עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הבשר מן המרק לשרת כמה מרק, סלסה ורדה, ו friggone.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את הבשר, העצמות, הלשון, חתיכות עוף, בצל, גזר, סלרי בסיר מרק גדול, לכסות עם המים ולהביא כמעט לרתיחה, לאט מאוד. להפחית את החום להתבשל לפני התערובת רותחים, ולאפשר לבשל במשך 4 שעות, ברפרוף את הקצף וכל שומן עודף העולה אל פני השטח. לאחר 4 שעות, להסיר מחום, מסננים את הנוזל פעמיים, תחילה דרך מסננת חרוטית והשני דרך גזה, ולאפשר להתקרר. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר גדול וכבד, מערבבים את הבצל, העגבניות והשמן ומבשלים מעל חום בינוני, מכוסה, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מן החום לזרוק עם חומץ, מלח, פלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ בלסמי איכותיחומץ בלסמי איכותי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שאריות בשרשאריות בשר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לשון בשר, לחתוך 4 או 5 חתיכותלשון בשר, לחתוך 4 או 5 חתיכות2לחיים בקרלחיים בקר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקרבשר בקר8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1לשון עגל, מבושל 40 דקות קלופיםלשון עגל, מבושל 40 דקות קלופים1גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1צלעצלע סלרי, קצוצה בצפיפותצלע סלרי, קצוצה בצפיפות4cornichonscornichons2קילוגרםתרנגולת מבושלת, חתוכה ל-6 חתיכותתרנגולת מבושלת, חתוכה ל-6 חתיכות1ביצה קשה, קצוצה בערך. ביצה קשה, קצוצה בערך.3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1חבורהפטרוזיליה איטלקית, עלים שנקטפו מהגבעוליםפטרוזיליה איטלקית, עלים שנקטפו מהגבעולים4(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל2אנשובי מלא במלח, עם ראש, בטן ושטיפה.אנשובי מלא במלח, עם ראש, בטן ושטיפה.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזיםצלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק דםנקניק דם4עגבניות בשלות, חתוכות דקעגבניות בשלות, חתוכות דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עצמות בקר או עגלעצמות בקר או עגל9בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים2(חוֹרֶף)חומץ יין לבןחומץ יין לבן6בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1capon, לרבעיםcapon, לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)cotecchinocotecchino

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני