בשר מבושל מעורב עם רוטב ירוק ומרמלדת עגבניות: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל מעורב עם רוטב ירוק עגבניות מרמלדה: Bollito Misto con סלסה ורדה E Friggone. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1175 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עצמות עגל, ביצה קשה, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. נסו Bollito Misto, Bollito Misto, ו ירוק סלסה עגבניות ורדה (Food Friday) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשון, חזה בקר, ואת הלחיים בשר בסיר מרק גדול, לכסות עם brodo קר, להוסיף את החומץ, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה גבוהה ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הנקניקיות ואת הקפון ומביאים לרתיחה, מנמיכים את החום לרתיחה גבוהה, ומבשלים מכוסים במשך 30 דקות, מתחדשים במים לפי הצורך כדי לשמור על כל הבשר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי להפוך את סלסה ורדה, למקם את הפטרוזיליה, אנשובי, צלפים, ביצה קשה, cornichons, חומץ יין לבן, מלח ופלפל במעבד המזון תערובת עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הבשר מן המרק לשרת כמה מרק, סלסה ורדה, ו friggone.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את הבשר, העצמות, הלשון, חתיכות עוף, בצל, גזר, סלרי בסיר מרק גדול, לכסות עם המים ולהביא כמעט לרתיחה, לאט מאוד. להפחית את החום להתבשל לפני התערובת רותחים, ולאפשר לבשל במשך 4 שעות, ברפרוף את הקצף וכל שומן עודף העולה אל פני השטח. לאחר 4 שעות, להסיר מחום, מסננים את הנוזל פעמיים, תחילה דרך מסננת חרוטית והשני דרך גזה, ולאפשר להתקרר. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר גדול וכבד, מערבבים את הבצל, העגבניות והשמן ומבשלים מעל חום בינוני, מכוסה, במשך 1 שעה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.