בשר משומר וכרוב
בשר משומר וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 794 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חרדל דבש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו N. Y. C. בשר משומר וכרוב.
הוראות
אפוי) 1 לקחת את בשר משומר מהחבילה ולהשליך את חבילת התבלינים. שים לב שצד אחד של הצלי צריך להיות שכבת שומן, הצד השני צריך להיות קווים ברורים המציינים את גרגר הבשר. בשר משומר יכול להיות מלוח מאוד, במיוחד כאשר אפוי. כדי להסיר חלק מלח לפני הבישול, למקם אותו בצד שומן סיר למעלה. מכסים במים, מביאים לרתיחה, משליכים את המים, מוסיפים מים מתוקים ומביאים לרתיחה שוב. שוב להשליך את המים. 2 מחממים תנור ל 177°.
להניח את בשר משומר, צד שומן למעלה, על חתיכת גדולה של חובה כבדה, רחב, רדיד אלומיניום (ייתכן שיהיה עליך להיות יצירתי עם הדרך שבה אתה לעטוף את הבשר אם נייר הכסף שלך אינו רחב מספיק). הכנס את ציפורן לתוך החלק העליון של לוח בשר משומר, במרווחים שווים.
מורחים את החלק העליון עם חרדל דבש מתוק חם.
מפזרים סוכר חום מעל. 3 לעטוף את הבשר המשומר בנייר כסף בדרך המאפשרת מעט מקום על גבי בין בשר משומר לבין רדיד, ויוצר מיכל כדי לתפוס את המיצים.
מניחים בשר משומר עטוף בנייר כסף במחבת צלייה רדודה ואופים במשך 2 שעות. 4 לפתוח את גלישת רדיד, להפיץ קצת יותר חרדל דבש על החלק העליון של בשר משומר, לצלות אותו במשך 2-3 דקות, עד העליון הוא תוסס מעט השחמה.
תן לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ואז במקום על קרש חיתוך. משוך החוצה וזרוק את ציפורן. הרם את הבשר המשומר עד כדי לראות לאיזה כיוון הוא גרגר הבשר. ואז לחתוך את הבשר באלכסון, על פני גרגר הבשר, לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים באופן מיידי.בשר משומר (מבושל) 1
מניחים בשר בקר משומר בסיר גדול (6 עד 8 ליטר). מכסים את הבשר במי אינץ'.
הוסף את התוכן של חבילת התבלינים למים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 2-3 שעות, עד בשר משומר הוא מזלג מכרז.
הסר מן הסיר ללוח חיתוך. (מילואים בישול נוזלי עבור כרוב רותח, אם אתה מתכנן להרתיח ולא לטגן את הכרוב.)
חותכים פרוסות נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מחממים 2 כפות שמן זית (מספיק כדי היטב לצפות את המחבת) על חום בינוני עד גבוה בסיר גדול, רחב (8 ליטר אם זמין) או גדול, צדדי sauté פאן.
מוסיפים בצל קצוץ, מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים שום.2
להוסיף שליש כרוב פרוס למחבת.
מפזרים קצת מלח ומערבבים מעיל עם שמן ומערבבים עם בצל.
פרוש את הכרוב באופן שווה על החלק התחתון של המחבת ולא לערבב עד שהוא מתחיל חום. אם החום גבוה מספיק, זה צריך לקרות במהירות. הטריק הוא לקבל את המבער חם מספיק כדי לחמם בקלות את הכרוב, אבל לא כל כך חם כי זה בקלות שורף. כאשר החלק התחתון של הכרוב הוא השחמה יפה, להשתמש מרית מתכת להרים אותו ולהפוך אותו, גירוד חתיכות השחמה כמו שאתה הולך. 3 לאחר הכרוב במחבת יש השחמה על כמה סלטות, להוסיף עוד שליש הכרוב למחבת.
מערבבים היטב, ואז להפיץ את הכרוב וחוזר חלילה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן זית למחבת כדי לעזור עם בראונינג, וכדי למנוע את הכרוב דבק יותר מדי למחבת. לאחר אצווה זה מבושל קצת השחמה, להוסיף את השלישי הנותר של הכרוב וחוזר חלילה.
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים. ניתן לעשות קדימה וחומם מחדש.כרוב (מבושל)1 ברגע שיש לך להסיר את בשר משומר מן הסיר, להוסיף את הכרוב וכל ירקות אחרים (גזר, תפוחי אדמה חדשים) לסיר. תטעם את הנוזל. אם זה מלוח מדי, להוסיף עוד מים לסיר. להעלות את החום עד הנוזל הוא רותח היטב. מבשלים עד הכרוב וכל ירקות אחרים מבושלים דרך, 15-30 דקות.
מניחים ירקות בקערה הגשה, מוסיפים קצת נוזל הבישול לקערה.