קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות5
ציון בריאות42
מגזין

בשר משומר וכרוב

בשר משומר וכרוב
בשר משומר וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 794 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חרדל דבש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו N. Y. C. בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
בשר משומר (
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
2
אפוי) 1 לקחת את בשר משומר מהחבילה ולהשליך את חבילת התבלינים. שים לב שצד אחד של הצלי צריך להיות שכבת שומן, הצד השני צריך להיות קווים ברורים המציינים את גרגר הבשר. בשר משומר יכול להיות מלוח מאוד, במיוחד כאשר אפוי. כדי להסיר חלק מלח לפני הבישול, למקם אותו בצד שומן סיר למעלה. מכסים במים, מביאים לרתיחה, משליכים את המים, מוסיפים מים מתוקים ומביאים לרתיחה שוב. שוב להשליך את המים. 2 מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
להניח את בשר משומר, צד שומן למעלה, על חתיכת גדולה של חובה כבדה, רחב, רדיד אלומיניום (ייתכן שיהיה עליך להיות יצירתי עם הדרך שבה אתה לעטוף את הבשר אם נייר הכסף שלך אינו רחב מספיק). הכנס את ציפורן לתוך החלק העליון של לוח בשר משומר, במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מורחים את החלק העליון עם חרדל דבש מתוק חם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
5
מפזרים סוכר חום מעל. 3 לעטוף את הבשר המשומר בנייר כסף בדרך המאפשרת מעט מקום על גבי בין בשר משומר לבין רדיד, ויוצר מיכל כדי לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
בשר משומרבשר משומר
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים בשר משומר עטוף בנייר כסף במחבת צלייה רדודה ואופים במשך 2 שעות. 4 לפתוח את גלישת רדיד, להפיץ קצת יותר חרדל דבש על החלק העליון של בשר משומר, לצלות אותו במשך 2-3 דקות, עד העליון הוא תוסס מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
בשר משומרבשר משומר
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
תן לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ואז במקום על קרש חיתוך. משוך החוצה וזרוק את ציפורן. הרם את הבשר המשומר עד כדי לראות לאיזה כיוון הוא גרגר הבשר.  ואז לחתוך את הבשר באלכסון, על פני גרגר הבשר, לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מגישים באופן מיידי.בשר משומר (מבושל) 1
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
9
מניחים בשר בקר משומר בסיר גדול (6 עד 8 ליטר). מכסים את הבשר במי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
הוסף את התוכן של חבילת התבלינים למים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 2-3 שעות, עד בשר משומר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
הסר מן הסיר ללוח חיתוך. (מילואים בישול נוזלי עבור כרוב רותח, אם אתה מתכנן להרתיח ולא לטגן את הכרוב.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
חותכים פרוסות נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
13
לשרת.כרוב (מוקפץ) 1
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
14
מחממים 2 כפות שמן זית (מספיק כדי היטב לצפות את המחבת) על חום בינוני עד גבוה בסיר גדול, רחב (8 ליטר אם זמין) או גדול, צדדי sauté פאן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מוסיפים בצל קצוץ, מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים שום.2
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
16
להוסיף שליש כרוב פרוס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מפזרים קצת מלח ומערבבים מעיל עם שמן ומערבבים עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
18
פרוש את הכרוב באופן שווה על החלק התחתון של המחבת ולא לערבב עד שהוא מתחיל חום. אם החום גבוה מספיק, זה צריך לקרות במהירות. הטריק הוא לקבל את המבער חם מספיק כדי לחמם בקלות את הכרוב, אבל לא כל כך חם כי זה בקלות שורף. כאשר החלק התחתון של הכרוב הוא השחמה יפה, להשתמש מרית מתכת להרים אותו ולהפוך אותו, גירוד חתיכות השחמה כמו שאתה הולך. 3 לאחר הכרוב במחבת יש השחמה על כמה סלטות, להוסיף עוד שליש הכרוב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
מערבבים היטב, ואז להפיץ את הכרוב וחוזר חלילה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן זית למחבת כדי לעזור עם בראונינג, וכדי למנוע את הכרוב דבק יותר מדי למחבת. לאחר אצווה זה מבושל קצת השחמה, להוסיף את השלישי הנותר של הכרוב וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ל-1 אננסל-1 אננס
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מגישים עם בשר משומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
21
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים. ניתן לעשות קדימה וחומם מחדש.כרוב (מבושל)1 ברגע שיש לך להסיר את בשר משומר מן הסיר, להוסיף את הכרוב וכל ירקות אחרים (גזר, תפוחי אדמה חדשים) לסיר. תטעם את הנוזל. אם זה מלוח מדי, להוסיף עוד מים לסיר. להעלות את החום עד הנוזל הוא רותח היטב. מבשלים עד הכרוב וכל ירקות אחרים מבושלים דרך, 15-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
בשר משומרבשר משומר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
22
מניחים ירקות בקערה הגשה, מוסיפים קצת נוזל הבישול לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)