בשר צבי
בשר צבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1509 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר צבי טחון, ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), מחווני בשר צבי, ו תבשיל בשר צבי.
הוראות
לעשות תערובת "נקניק" על ידי ערבוב בשר צבי, חזיר, ביצים, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, בצל, מלח ופלפל, לפי הטעם.
תערובת נקניק לטגן מעל חום בינוני-גבוה על הכיריים עד השחמה, באמצעות כף עץ כדי לשמור על המרקם של התערובת "בסדר" (לא עבה) בעת הבישול.
מסננים את תערובת הבשר היטב ומניחים בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרדדים כל גיליון בצק עלים לחתוך כל אחד 4 יריעות לתוך 4 ריבועים, מניב 16 ריבועים. (אלה יהיו 4 1/2 או 5 אינץ ' מרובע.)
מורחים את תערובת "נקניק", על פני השטח של כל אחד 16 ריבועים לגלגל את הבצק "רול ג 'לי" סגנון (כך חתך רוחב של הגליל יהיה עיצוב ספירלי), בצק חותם על הקצוות על ידי crimping, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, כ 15 דקות, עד חום זהוב.