בשר צבי קופצני
בשר צבי זה בשר צבי. ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 3 מנות. במנה עיקרית זו יש 499 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם אבקת שום, תיבול ברביקיו, רוטב פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . נסו בשר צבי קופצני, בשר בקר או בשר צבי קופצני, ו מתכון בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב בשר צבי הקרקע, מלח, MSG, רוטב חם, תערובת ריפוי, תיבול ברביקיו, מים, עשן נוזלי, אבקת שום, ופלפל; לערבב ביסודיות. כיסוי, ומקרר במשך 2 שעות.
קו מגשי מייבש מזון עם ניילון נצמד. לטפוח תערובת בשר לתוך שכבה דקה מאוד על המגשים.
מניחים במייבש להגדיר על פי הוראות היצרנים. לאחר שהבשר התחמם, לאחר כ -2 השעות הראשונות, להסיר אותו מהפלסטיק, לחתוך לרצועות, ולהחליף על המדפים. המשך עד הבשר נעשה ייבוש, על 5 עד 10 שעות בסך הכל בהתאם המכונה.
כאשר סיים, למחוק את כל גריז עם מגבת נייר. לאחסן במקרר בצנצנת עם מכסה הולם הדוק.