קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ינג'ר דלעת טארט

ג'ינג'ר דלעת טארט
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, מחית דלעת, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ג'ינג'ר דלעת טארט, ג'ינג'ר דלעת טארט, ו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשים 9 אינץ ' נשלף התחתון מחבת טארט מחורץ על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הפוך את הקרום על ידי שילוב פירורי עוגיות זנגביל וחמאה מומסת בקערה גדולה, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את הפירורים למחבת טארט ולחץ באופן שווה על התחתונה במעלה הצדדים עם החלק התחתון של כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
אופים עד סט וקצת כהה יותר בצבע, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בקערה, לטאטא יחד את הדלעת, חלב מרוכז, חלמונים ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר, לחזור לתנור, ואופים עד שנקבע ומתחיל חום על גבי, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר טארט מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לצנן במקרר, לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כדי לשרת, להסיר בזהירות את טבעת קליפת טארט חיצונית ופרוסה. לאכול וליהנות!
11
הערה: כל עוגייה gingersnap כתוש יעשה; רק הקפד להשתמש 2 1/2 פירורי כוסות עבור הקרום.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן