ג'לי קלמנטינה ופרוסקו
קלמנטין & מדוזות פרוסקו עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם ג'לטין, מיץ קלמנטינה, פרוסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קלמנטינה, רימונים & פסיפלורה ג'לי, ג'לי תפוחים, ו ג'לי תות.
הוראות
שים את יריעות הג ' לטין לתוך קערה של מים קרים כדי לרכך במשך כמה דקות. שים 100 מ " ל מיץ קלמנטינה למחבת קטנה וחום בעדינות. כאשר הג 'לטין מרגיש רך והמיץ הוא רק רותח, להסיר את המיץ מהחום ולסחוט את כל עודף מים מן הסדינים ג' לטין. זרוק את הסדינים לתוך מיץ חם מערבולת כדי להמיס. ודא שאין גושים נראים לעין של ג ' לטין לפני שאתה עובר לשלב הבא.
מערבבים את המיץ החם לתוך שאר המיץ עם פרוסקו, ולאחר מכן להעביר לכד.
יוצקים בין 6 כוסות קטנות. לשבת את המדוזות במגש קטן או צלחת, לכסות עם גיליון של סרט נצמדות וצינה לפחות 4 שעות (או עד 48 שעות) עד להגדיר.
כאשר מוכן לשרת, להשתמש זוג פינצטה בזהירות לשים חתיכת עלה זהב על פני השטח של כל ג ' לי.