קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

גב תינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק

גב תינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גב התינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 0 גר' של שומן. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, מלח גס ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום, בוק צ'וי בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה המתוק, סוכר, זנגביל, שום, שאלוט, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפל לבן, ו 3 כפות מים בסיר כבד על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לרתוח זיגוג עד סמיך וסירופי מופחת כ 1 1/3 כוסות, 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אם הזיגוג הופך עבה מדי, להוסיף 1 עד 3 כפות נוספות של מים. זיגוג סויה מתוק יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
תן לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
4
הסר את הממברנה דקה, נייר מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות. מתבלים את הצלעות בנדיבות משני הצדדים עם מלח, פלפל שחור ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני. אני מפציר בכם להשיג גריל פחם לעישון, אבל אתם יכולים להשתמש בעץ על גריל גז; אתם פשוט לא תקבלו את אותו טעם עץ בולט.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש גריל פחם, לזרוק את שבבי העץ או גושים, אם באמצעות, על הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי עץ או נתחים, אם שימוש, לתיבת המעשן או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מברשת ומשמן את הסורג הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מניחים את מדפים של צלעות העצם בצד למטה במרכז השבכה על מחבת טפטוף ורחוק מן החום. (אם הגריל שלך יש שטח מוגבל, אתה יכול לעמוד מתלים של צלעות זקוף במתלה צלעות.) מכסים את הגריל ומבשלים את הצלעות עד מכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. כאשר הצלעות נעשות, הם יהיו השחמה נאה והבשר יהיה התכווץ בחזרה מקצות העצמות על ידי כ 1/4 אינץ'. אם אתה משתמש גריל פחם, תצטרך להוסיף גחלים טריים לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
במהלך 10 הדקות האחרונות של צלייה, לצחצח את הצלעות משני הצדדים עם זיגוג סויה מתוק. כאשר הצלעות יש צלוי במשך כ 5 דקות לאחר מזוגג, להעביר אותם ישירות מעל האש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
10
מברשת את הצלעות משני הצדדים עם זיגוג שוב גריל אותם עד זיגוג הוא רוחש, 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
להעביר את הצלעות מגש גדול או קרש חיתוך לחתוך את המדפים לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
יוצקים כל זיגוג שנותר על הצלעות ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי