קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

גלגלי רוח קפוצ'ינו

גלגלי רוח קפוצ'ינו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו גלגלי רוח של קפוצ'ינו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, עוגת קפוצ'ינו, ו קפוצ'ינו נוג.

הוראות

1
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מוסיפים את הסוכר המגורר ומקציפים עד שהוא חיוור וסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
3
מקציפים בקערה את החלמונים, הווניל וסירופ התירס, ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומקציפים עד שהם תפוחים, כ -2 דקות. מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח; דופק, הפעלה וכיבוי של המיקסר, עד לאיחוד פשוט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מעבירים מחצית מהבצק (כ -2 כוסות ארוזות) לגיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
5
מערבבים את ליקר הקפה והאספרסו בקערה קטנה, ואז מוסיפים לבצק שנותר במיקסר יחד עם השוקולד, פועמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מעבירים את בצק השוקולד לגיליון אחר של נייר קלף. טפחו על כל מנת בצק למלבן בגודל 10 על 6 אינץ ' וכסו בגיליון נייר קלף נוסף. מקררים עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
מרדדים כל מנת בצק בין יריעות הקלף למלבן בגודל 12 על 8 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מקלפים את יריעות הקלף העליונות והופכים בזהירות את הבצק הבהיר יותר על הבצק הכהה יותר. העבירו מערוך על הבצק כדי ללחוץ אותו יחד. מקררים עד ליציבות, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
מרדדים את הבצק עוד כמה פעמים כדי שיהיה מעט דק יותר, ואז מקלפים את דף נייר הקלף העליון וקוצצים את הבצק למלבן אחיד. מקם את הבצק כשצד ארוך פונה אליך ומרדד אותו ממך לספירלה הדוקה, בעזרת נייר הקלף כדי לעזור. (הבצק צריך להיות פשוט רך מספיק כדי להתגלגל; לצנן או לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפי הצורך.) לעטוף את היומן עם נייר קלף להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה. (הבצק ישמור במקפיא עד 2 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
9
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. פורסים את יומן הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'; מניחים זה מזה כ -1 אינץ ' על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מפזרים את הסוכר הגולמי, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
11
אופים עד שהעוגיות יציבות ומשחימות קלות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מניחים להתקרר 2 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין. יש לאחסן בכלי אטום עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
צילום: סטיב גירלט