לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו גלגלי רוח של קפוצ'ינו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, עוגת קפוצ'ינו, ו קפוצ'ינו נוג.
הוראות
1
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מוסיפים את הסוכר המגורר ומקציפים עד שהוא חיוור וסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
3
מקציפים בקערה את החלמונים, הווניל וסירופ התירס, ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומקציפים עד שהם תפוחים, כ -2 דקות. מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח; דופק, הפעלה וכיבוי של המיקסר, עד לאיחוד פשוט.
מרדדים כל מנת בצק בין יריעות הקלף למלבן בגודל 12 על 8 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מקלפים את יריעות הקלף העליונות והופכים בזהירות את הבצק הבהיר יותר על הבצק הכהה יותר. העבירו מערוך על הבצק כדי ללחוץ אותו יחד. מקררים עד ליציבות, לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק עוד כמה פעמים כדי שיהיה מעט דק יותר, ואז מקלפים את דף נייר הקלף העליון וקוצצים את הבצק למלבן אחיד. מקם את הבצק כשצד ארוך פונה אליך ומרדד אותו ממך לספירלה הדוקה, בעזרת נייר הקלף כדי לעזור. (הבצק צריך להיות פשוט רך מספיק כדי להתגלגל; לצנן או לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפי הצורך.) לעטוף את היומן עם נייר קלף להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה. (הבצק ישמור במקפיא עד 2 חודשים.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. פורסים את יומן הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'; מניחים זה מזה כ -1 אינץ ' על ניירות האפייה המוכנים.