קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

גלגלי שיניים שוקולד

גלגלי שיניים שוקולד
גלגלי שיניים שוקולד הוא הר ד ' יצירה המגישה 48. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, שוקולד חצי מתוק, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה בלתי אפשרי. נסו גלגלי שיניים שוקולד, גלגלי שיניים שוקולד, ו גלגלי קוקוס שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קרם את החמאה או המרגרינה עם הסוכר והווניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
2
ממיסים צ ' יפס שוקולד על דוד כפול או בקערה בתנור מיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
3
תן להתקרר. מנפים יחד את הקמח,אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מוסיפים תערובת קמח לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים בצק לשניים. למחצית מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
להכנת גלגלי רוח: על נייר שעווה מרדדים כל מחצית הבצק למלבן בגודל 12 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מברישים שכבה אחת בחלב ומניחים מעל את השכבה השנייה. מקלפים נייר שעווה ומגלגלים כמו גליל ג ' לי. מצננים בצק ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ג'ליג'לי
חלבחלב
גלולגלול
7
להכנת חצי וחצי: הכינו שני גלילים בעובי 2 אינץ'. שוקולד אחד רגיל ואחד. עוטפים בנייר שעווה ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שוקולדשוקולד
גלולגלול
עוטףעוטף
8
חותכים כל גליל לשניים לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מברישים קצוות חתוכים בחלב. לחץ על חצאי רגיל ושוקולד יחד כדי ליצור לחמניות. עוטפים בנייר שעווה ומצננים שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלולגלול
חלבחלב
עוטףעוטף
10
פורסים עוגיות דק ואופים בתנור שחומם מראש ל -375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 8 עד 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.