גלידה פטל חם צף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל גלידה פטל חם צף. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב דל שומן, סירופ פטל, אבקת תערובת פלאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, Raspberry ו Aperol צף, ו קינוח לשתי גלידות בראוני חם.
הוראות
מחלקים פטל בין 2 קערות עמוקות (2 1/2-ל 3 כוס גודל).
מוסיפים 1 כף סירופ פטל לכל פרי מחית מעט. לגרוף חלקים שווים של פרוזן יוגורט על פירות יער.
יוצקים חלב לתוך מיכל Au להליכה קצף ולהפעיל את המנוע. כאשר קצף נוצר ואת המיכל מרגיש חם לגעת, פתח פתח המכסה ויוצקים אבקת תערובת פלאן הנותרים 1 כף סירופ פטל לתוך חלב. כאשר תערובת מעורבב היטב או מנוע נכבה, לשפוך במהירות לגרד את הנוזל קצף חם שווה על פירות יער יוגורט קפוא.
אם אין לך קצף Au Lait, להשתמש בבלנדר (קצף יהיה דק יותר): הראשון לשפוך חלב לתוך כוס מדידה וחום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) עד מהביל, על 2 דקות.
יוצקים לתוך בלנדר ולהוסיף אבקת תערובת פלאן הנותרים 1 כף סירופ פטל; כיסוי מערבולת במהירות גבוהה עד קצף, על 10 שניות.