זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בננות, סירופ תירס, שמן קוקוס בתול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, בננה אננס & קרם קוקוס חלקלק (טבעוני, GF), ו גלידת לבנדר טבעונית.
הוראות
1
במעבד מזון, בננות פירה ומיץ לימון עד לא גושים להישאר. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך קוקוס, סירופ תירס, שמן קוקוס, רום, ומלח בנחלים איטיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
זילוף בצורת לב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מסננים תערובת לתוך קערה או מיכל ולחץ על פני השטח עם לעטוף פלסטיק כך התערובת אינה חשופה לאוויר. מקררים עד קר מאוד, 3 עד 4 שעות, ואז מחבצים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
תמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא במשך 3 שעות לפני ההגשה.