קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

גלידת בננה קוקוס טבעונית

גלידת בננה קוקוס טבעונית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בננות, סירופ תירס, שמן קוקוס בתול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, בננה אננס & קרם קוקוס חלקלק (טבעוני, GF), ו גלידת לבנדר טבעונית.

הוראות

1
במעבד מזון, בננות פירה ומיץ לימון עד לא גושים להישאר. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך קוקוס, סירופ תירס, שמן קוקוס, רום, ומלח בנחלים איטיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מסננים תערובת לתוך קערה או מיכל ולחץ על פני השטח עם לעטוף פלסטיק כך התערובת אינה חשופה לאוויר. מקררים עד קר מאוד, 3 עד 4 שעות, ואז מחבצים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא במשך 3 שעות לפני ההגשה.
4
בואו גלידה לשבת על הדלפק במשך 10 דקות לפני גורף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב