גלידת דובדבן-רוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה דובדבן. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שקדים מטעים, 1 / qt. גלידה vanillan, עלי כותרת ורדים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו דובדבן ורוד וניל שמנת איטלקית סודה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים 1/2 כוס מים וסוכר ב 4-qt. סיר על חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות. או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם עם כף עץ. מביאים לרתיחה; לבשל 7 דקות. או עד מעט מעובה. (אל תערבבי.) מערבבים אגוזים; לבשל 6 עד 9 דקות. או עד אגוזים מצופים באופן שווה עם זיגוג, ערבוב כל הזמן. (זיגוג יופיע יבש.) קוק ומערבבים 1 עד 3 דקות. או עד זיגוג נמס caramelizes.
הסר מהחום; מיד מערבבים ב 1 כף. מיקס שתייה.
מורחים על נייר אפייה מכוסה; מגניב. לפרוץ לאשכולות. שמור 1/3 כוס אשכולות אגוז לקישוט.
בינתיים, להביא מים שנותרו לרתיחה.
יוצקים מעל עלי כותרת בקערה קטנה; בואו לעמוד 10 דקות. מערבבים בתמהיל המשקה הנותר.
מערבבים עלי כותרת לא מסומנים ואשכולות אגוז שנותרו לגלידה בקערה גדולה עד מעורבב היטב. כף לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ'. להקפיא 2 שעות. קינוח Unmold רק לפני ההגשה.
מגישים עם מצליף מגניב אשכולות אגוז שמורות.