גלידת כמהין אגוזי לוז
גלידת כמהין אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1280 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם אגוזי לוז, חצי וחצי, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאדג'כמהין אגוזי לוז, טארט שוקולד אגוזי לוז, ו כמהין שוקולד לבן אגוזי לוז ממולא Gingersnaps.
הוראות
בתנור 350, אופים 1 כוס אגוזי לוז במחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עד אגוזים זהובים מתחת לעורות, על 12 דקות.
יוצקים אגוזים על מגבת ולשפשף כדי להסיר עורות רופפים. תשליך עורות ותן לאגוזים להתקרר. לקצוץ גס 1/2 אגוזים כוס.
הכינו רוטב שוקולד כהה ועמוק.
יוצקים רוטב לתוך בלנדר ומוסיפים אגוזי לוז שלמים, Frangelico, וסירופ תירס. מערבולת עד רוטב כמהין שוקולד הוא מטוהר בצורה חלקה מאוד.
להחזיר רוטב כמהין שוקולד למחבת וקן במי קרח. מערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב קר, כ -20 דקות.
לגרד לתוך קערה צוננת (ראה הערות) להקפיא בעת ביצוע גלידה.
במחבת 2-3 ליטר, לשלב סוכר וחצי. מערבבים מעל חום גבוה עד בועות טופס בקצה פאן (רותח, על 180), 5 עד 8 דקות.
בקערה קטנה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לאחר מכן לטאטא על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לתוך ביצים. החזר תערובת ביצה למחבת ומערבבים על חום בינוני-נמוך עם מגרדת מרית גמישה, גירוד תחתית מחבת וצדדים ביסודיות אפילו לבישול, עד פודינג מעילים עבה כף מתכת (כ 190), 8 עד 10 דקות.
בבת אחת, מחבת קן במי קרח ומערבבים פודינג לעתים קרובות עד התערובת קרה, 10 עד 15 דקות.
יוצקים פודינג קר דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר), או זן ישירות לתוך היוצר; להשליך שאריות.
מוסיפים אגוזים קצוצים שמורים לחביצה קרה במכונת גלידה. הקפא לפי הוראות היצרן עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או לעצור את המכונה.
כאשר גלידה קפואה, להסיר קערה עם רוטב כמהין מן המקפיא. מערבבים רוטב בקצרה כדי לרכך, ואז במהירות לגרוף גלידה לקערה. עם מגרדת מרית גמישה, מערבולת שוקולד דרך גלידה, באמצעות 4 או 5 משיכות.
חזור למקפיא לפחות 3 שעות למשרד. חבילה אטומה אם אחסון ארוך יותר (ראה להלן).
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.