קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

גלידת כמהין אגוזי לוז

גלידת כמהין אגוזי לוז
גלידת כמהין אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1280 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם אגוזי לוז, חצי וחצי, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאדג'כמהין אגוזי לוז, טארט שוקולד אגוזי לוז, ו כמהין שוקולד לבן אגוזי לוז ממולא Gingersnaps.

הוראות

1
בתנור 350, אופים 1 כוס אגוזי לוז במחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עד אגוזים זהובים מתחת לעורות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים אגוזים על מגבת ולשפשף כדי להסיר עורות רופפים. תשליך עורות ותן לאגוזים להתקרר. לקצוץ גס 1/2 אגוזים כוס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
הכינו רוטב שוקולד כהה ועמוק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4
יוצקים רוטב לתוך בלנדר ומוסיפים אגוזי לוז שלמים, Frangelico, וסירופ תירס. מערבולת עד רוטב כמהין שוקולד הוא מטוהר בצורה חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להחזיר רוטב כמהין שוקולד למחבת וקן במי קרח. מערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב קר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לגרד לתוך קערה צוננת (ראה הערות) להקפיא בעת ביצוע גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
במחבת 2-3 ליטר, לשלב סוכר וחצי. מערבבים מעל חום גבוה עד בועות טופס בקצה פאן (רותח, על 180), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בקערה קטנה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לאחר מכן לטאטא על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לתוך ביצים. החזר תערובת ביצה למחבת ומערבבים על חום בינוני-נמוך עם מגרדת מרית גמישה, גירוד תחתית מחבת וצדדים ביסודיות אפילו לבישול, עד פודינג מעילים עבה כף מתכת (כ 190), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תוסיף וניל לרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
10
בבת אחת, מחבת קן במי קרח ומערבבים פודינג לעתים קרובות עד התערובת קרה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים פודינג קר דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר), או זן ישירות לתוך היוצר; להשליך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים אגוזים קצוצים שמורים לחביצה קרה במכונת גלידה. הקפא לפי הוראות היצרן עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או לעצור את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
13
כאשר גלידה קפואה, להסיר קערה עם רוטב כמהין מן המקפיא. מערבבים רוטב בקצרה כדי לרכך, ואז במהירות לגרוף גלידה לקערה. עם מגרדת מרית גמישה, מערבולת שוקולד דרך גלידה, באמצעות 4 או 5 משיכות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
חזור למקפיא לפחות 3 שעות למשרד. חבילה אטומה אם אחסון ארוך יותר (ראה להלן).
1
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
2
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.