גלידת מוקה לאטה
מוקה לאטה גלידה היא ללא גלוטן קינוח. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לך קורנפלור, משחת שעועית וניל, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו מוקה לאטה פאדג'מערבולת גלידה, בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, ו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וקצפת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
להקציף בממרח שעועית וניל. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת שמנת, וצינה 8 עד 24 שעות.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב פעם באמצע. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
יוצקים תערובת קרם צונן לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמן עשויים להשתנות.) לפני העברת גלידה מיכל אטום להקפאה נוספת, מערבבים פקאן ושוקולד.
* תמצית וניל ניתן להחליף.