להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ גדול של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים פודינג לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא רושם 170 עד 79° על מדחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בתערובת מנגו עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה (כדי להסיר כל מחרוזות מנגו), להשליך מוצקים, מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. פודינג צ ' יל, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 12 שעות.