קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות33
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קפה הית ' בר

גלידת קפה הית ' בר
גלידת קפה הית ' בר היא קינוח המגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3666 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 288 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-603 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש גרגרי קפה מיידיים, מלח, סוכר מגורען, וסוכר חום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גלידת בר הית, Chewy ג'ינג'ר Snap דלעת-כריכי גלידת קרמל מלוח עם חתיכות בר הית, ו הית בר שוקולד & מאפינס עוגת קפה טופי.

הוראות

1
מערבבים את החלב, 1 1/2 כוסות הקרם, סוכר, סוכר חום, קפה מיידי, אבקת אספרסו (אם משתמשים), וניל ומלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים את הבסיס עד שהוא מתחיל קיטור, לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
החלמונים בקערה בינונית. כאשר הבסיס מתחיל קיטור, לשפוך 1/2 כוס מתוך המחבת לתוך חלמוני הביצה, לטאטא מיד. שלב זה מזמני את הביצים כך שהם לא מסתלסלים כאשר מוסיפים אותם לתערובת חלב חם בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר משולבים לחלוטין, להוסיף את תערובת חלמון בחזרה לתוך שאר הבסיס, וחום עד התערובת מגיעה 77°, או עד שהוא מצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
זנים של פטריותזנים של פטריות
5
הסר מיד מחום ויוצקים דרך מסננת רשת דקה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הוסף את הכוס הנותרת של קרם קר ולתת צמרמורת במשך כמה שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
הכה ברים הית (עדיין בעטיפות שלהם) שוב ושוב עם החלק האחורי של כף עץ, עד שהם נמחצו ביסודיות. (אתה יכול גם לשים את טופי לתוך שקית ניילון או נייר ולעשות את אותו הדבר.)
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מניחים חתיכות בר הית לתוך מיכל להקפיא בזמן שאתה מחבץ את הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
Heath BarHeath Bar
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
יוצקים את הבסיס לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי ההוראות של יצרן הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
הסר גלידה ומערבבים חתיכות בר הית.
מרכיבים שתצטרך
Heath BarHeath Bar
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "