גלידת קרם אנגלייז
גלידת קרם אנגלייז עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלב שרוף, עמילן תירס, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, טהיטי קרם אנגלייז: רוטב פודינג שמנת, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה במשך 3 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך הביצים.
יוצקים את תערובת פודינג לסיר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה. הפודינג יכסה את הכף כמו קרם כבד. אל תבשל את זה מעל 180 מעלות או שהביצים יתערבלו!
יוצקים את הרוטב דרך מסננת בסדר, מוסיפים את תמצית הוניל, קוניאק, וזרעי וניל, אם משתמשים. להקפיא את התערובת במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל פלסטיק לאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.